Inloopspreekuur (Let op! In verband met de geldende coronamaatregelen zijn wij voorlopig gesloten op de donderdagavond)

Rechtswinkel Venlo heeft iedere donderdagavond inloopspreekuur van 18.45 uur tot 20.30 uur. U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt plaatsnemen in de wachtruimte. U zult dan zo snel mogelijk geholpen worden door onze medewerkers. Wij willen u vriendelijk verzoeken in de wachtruimte het intakeformulier in te vullen. Wij behandelen in principe geen zaken over de telefoon of via de mail.

Tijdens het spreekuur zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 077- 3548697. De rest van de week kunt u onze voicemail inspreken, u zult dan op donderdag teruggebeld worden. Bij spoed kunt u dus het beste ons een mail sturen of ons contactformulier invullen, aangezien wij alleen op donderdag de voicemail kunnen afluisteren.

Als u naar ons inloopspreekuur komt, verzoeken wij u vriendelijk alle relevante documenten mee te nemen die nodig zijn voor de beantwoording van uw vraag (contracten, brieven, mails etc.).

Let op! Bovenstaand is enkel van toepassing tijdens de normale inloopspreekuren. In verband met de geldende coronamaatregelen is er voorlopig geen fysiek inloopspreekuur en is bovenstaande niet van toepassing.

Online spreekuur 

In verband met de geldende coronamaatregelen kunnen wij voorlopig geen fysieke spreekuren meer organiseren in de Zuidpilaar. U kunt daarom uw juridische vraag via onderstaand contactformulier stellen. Wij mogen en kunnen helaas alleen inhoudelijk op uw zaak ingaan wanneer de vraag is gesteld via het contactformulier. Nadat uw zaak in behandeling is genomen, zullen onze medewerkers binnen 1 week contact met u opnemen om u te voorzien van advies. 

Wij wijzen u hierbij nog op het volgende: Alle medewerkers van Rechtswinkel Venlo e.o. zijn studenten. Dit betekent dat wij niet voor u kunnen procederen bij de rechtbank. Daarnaast kunnen wij geen zaken aannemen met een belang van meer dan € 2.500,-. Tot slot vragen wij om een vrijwillige bijdrage van € 4,-. Dit is van belang voor het voortbestaan van de rechtswinkel, denk onder meer aan de huur voor het pand e.d. Deze kunt u overmaken naar NL49 INGB 0000 6508 81 ten name van Stichting Rechtswinkel Venlo e.o. Vermeld hierbij s.v.p. uw naam.Indien u het contactformulier heeft ingevuld, bieden wij ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een videogesprek, waarin u uw vraag eventueel nog uitgebreider kunt toelichten.

Feestdagen

Houdt u onze website in de gaten in verband met feest – en vakantiedagen. Als deze dagen op een donderdag vallen zal de rechtswinkel namelijk gesloten zijn.