Bereikbaarheid

Onze inloopspreekuren vinden plaats in wijkcentrum De Zuidpilaar, op de Reigerstraat 2 in Venlo.

Vanuit de richting Tegelen
U bevindt zich op de Roermondseweg / Venloseweg. U rijdt door tot u ter hoogte van het ziekenhuis in Venlo het bordje EHBO ziet. U gaat dan niet linksaf (naar de EHBO), maar rechtsaf. Vervolgens gaat u de eerste straat links (Kraanvogelstraat), hierna de eerste straat rechts (Waterhoenstraat), en tenslotte weer de eerste straat links. U zit dan op de Reigerstraat. Wijkcentrum De Zuidpilaar ligt aan de linkerkant op nummer 2. De Rechtswinkel is in De Zuidpilaar gelegen.

Vanuit de richting Venlo-stad
Bij de rotonde Roermondsepoort (dit is de rotonde onder de spoorbrug) neemt u de afslag richting Tegelen. Dan volgt u de verplichte rijrichting (rechtsaf) en slaat u bij de verkeerslichten linksaf (Prof. Gelissensingel). U volgt deze weg tot u bij de verkeerslichten komt. Daar steekt u de kruising over en neemt de eerste straat links (Kraanvogelstraat). Vervolgens gaat u de eerste straat rechts in (Waterhoenstraat), waarna u de eerste staat linksaf gaat. U zit dan op de Reigerstraat. Wijkcentrum De Zuidpilaar ligt dan aan de linkerkant op nummer 2. De Rechtswinkel is in De Zuidpilaar gelegen.

Vanuit de richting Venlo-station
U bevindt zich op de rotonde voor het station (rotonde Keulsepoort). U neemt de afslag Tegelen. Dan komt u meteen weer bij een rotonde (Roermondsepoort). Weer neemt u de afslag Tegelen, dit is de afslag voor de ‘Matrassen Concord’. Hierna volgt u de verplichte rijrichting (rechtsaf) en slaat u bij de verkeerslichten linksaf (Prof. Gelissensingel). U volgt deze weg tot u bij de verkeerslichten komt. Daar gaat u rechtdoor en neemt de eerste straat links (Kraanvogelstraat). Vervolgens neemt u de eerste straat rechts (Waterhoenstraat), tot slot gaat u de eerste staat linksaf. U zit dan op de Reigerstraat. Wijkcentrum De Zuidpilaar ligt dan aan de linkerkant op nummer 2. De Rechtswinkel is in De Zuidpilaar gelegen.